AnnonceLuk annonce
Pandekager til de lækkersultne

30-03-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag hyggede Høng Centret om kunderne, og derfor kunne man helt gratis spise lækre pandekager, hvis man altså lagde vejen forbi centret.

Søren Tullesen, der ejer Skipperkroen, havde lavet 1.000 pandekager, som Høng Centrets besøgende fik lov til at spise af, og det tilbud tog både yngre og ældre imod. Det var Høng Centret, der stod for arrangementet, men Lions Høng stod for serveringen, ligesom sidste år, hvor de faktisk havde for få pandekager.

”Sidste år var pandekagerne hurtigt væk, og der var lavet 500, så nu har vi fået Søren Tullesen til at lave 1.000 pandekager, så vi er sikre på, at der er nok til alle,” fortæller Mogens Gyldenvang, der ejer forretningen Mega, der ligger i Høng Centret.

Lions Høng var godt i gang med serveringen af de mange pandekager, da kl. slog 11, og kort efter var der også underholdning i form af Linedans.

”Vi serverer pandekager til der ikke er flere, så må vi se, hvor længe de holder, men nu kommer der jo også Linedans om lidt, og så kommer der nok endnu flere mennesker,” sagde Svend Iver Toftgaard, der er med i Lions Høng.

Ikke nødvendigvis en anledning

Høng Centret laver fra tid til anden forskellige arrangementer for deres kunder. Det kan være, at de serverer lagkage eller pølser, afholder fastelavn eller noget helt andet, men der behøver ikke altid at være en anledning.

”Vi vil gerne hygge lidt om vores søde kunder, så der er egentlig ikke anden anledning end det. Og mange voksne og børn kan lide pandekager, og derfor blev det sådan,” sagde Mogens Gyldenvang.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0