AnnonceLuk annonce
30-års frisørjubilæum

28-03-2019

Mie Stokholm og Susanne Falster med de mange billedcollage der fortæller om de 30 år med Frisør Studio 29. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De to indehavere af Frisør Studio 29 i Høng, Mie Stokholm og Susanne Falster, kan på mandag d. 1. april fejre 30-års jubilæum. Det bliver markeret i salonen på Hovedgaden 16 B i Høng.

På mandag d. 1. april er det 30 år siden at de to frisører, Mie Stokholm og Susanne Falster, slog dørene op for deres fælles frisørsalon, Studio 29 i Høng Centret.

De arbejdede sammen i en anden frisørsalon i Høng, og blev dengang enige om at starte deres egen salon, en beslutning der har været en rigtig god ide, nu er det 30 år siden.

”Vi holdt møde med Mogens Gyldenvang på pubben i Høng Centret, hvor vi aftalte huslejen,” husker Susanne Falster.

Det blev til 16 år i Høng Centret, inden Frisør Studio 29 flyttede til Hovedgaden 16 B, hvor de to frisører stadig holder til.

Meget mere end arbejde

Det er et unikt forhold Mie Stokholm og Susanne Falster har, ikke nok med at de stort set er sammen hver dag i deres fælles salon, så tilbringer de også rigtigt meget fritid sammen, faktisk er de lige kommet hjem fra en 14 dages ferie sammen med deres mænd, som for øvrigt også er venner.

”Hvis jeg skal vælge mellem at invitere min familie eller Mie og hendes mand en lørdag aften, så vælger jeg da Mie,” siger Susanne Falster.

”Vi er rigtigt gode til at støtte og hjælpe hinanden, både på arbejde og i fritiden,” supplerer Mie Stokholm.

Mie Stokholm og Susanne Falster regner med at fortsætte deres tætte samarbejde mindst 10 år endnu.

30-års jubilæet markeres på mandag d. 1. april i salonen på Hovedgaden 16 B, Høng, hvor der fra kl. 10 serveres kaffe og kringle og fra kl. 13-17 afholdes der reception.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0