AnnonceLuk annonce
Vælgermøde om psykiatri

24-03-2019

 

Formand for Bedre Psykiatri Kalundborg, Bjarne Rose Pedersen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Patientforeningen Bedre Psykiatri inviterer til vælgermøde den 26. marts i Kalundborghallerne.

”Antallet af danskere med psykisk sygdom er eksploderet, men pengene og den politiske opmærksomhed er ikke fulgt med. Det har presset de psykiatriske afdelinger i knæ og tvunget de ansatte til at løbe hurtigere og hurtigere. I mens ryger patienterne ind og ud ad svingdøren uden den behandling, de har brug for eller ret til,” skriver foreningen Bedre Psykiatri Kalundborg i en pressemeddelelse.

Den 26. marts afholder Bedre Psykiatri Kalundborg vælgermøde, hvor otte folketingskandidater vil debattere, hvad de vil gøre for at forbedre forholdene for de over 500.000 danskere med psykisk sygdom og deres pårørende efter et folketingsvalg.

Formand for Bedre Psykiatri Kalundborg, Bjarne Rose Pedersen er sikker på, at der nok skal komme mange mennesker, og at debatten bliver god.

”Flere og flere bliver syge, og det kan og skal ikke være rigtigt, at vi som pårørende stadig skal trække læsset. Vi ønsker en sammenhængende psykiatri, med mindre tvang og mere pædagogik, og hvor vi pårørende bliver inddraget og hørt,” siger Bjarne Rose Pedersen.

I debatpanelet sider bl.a. Liselott Blixt (DF), Peder Hvelplund (EL), Joan Gerti Kragh (AL), Rasmus Horn Langhoff (S), Jonas Ghiyati (SF), Michael Suhr (C), og flere kan komme til.

Praktisk:

Tidspunkt: 26. marts. 2019. Debatten starter kl. 19:00 og slutter kl. 21:00. Dørene åbner allerede 18:30. Gratis adgang. 

Sted: Kalundborghallerne, indgang D munkesøgade 4400 Kalundborg Mødelokale 4.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0