AnnonceLuk annonce
Billedserie: Stemningsfuld fastelavn i kirken

17-03-2019

Godt 80 børn og voksne var mødt op til fastalavnsgudstjeneste i en flot pyntet Raklev Kirke. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der var flot lokal opbakning til en stemningsfuld fastelavns gudtjeneste i Raklev Kirke lørdag eftermiddag. Raklev Kirke og Dagli’Brugsen i Raklev var fælles om arrangementet.

Sognepræst Lisbeth Dyxenburg, Raklev Kirke, ønskede, lørdag eftermiddag godt 80 børn og voksne velkommen til en stemningsfuld fastelavnsgudstjeneste i Raklev Kirke.

Gudstjenesten bød, udover et par salmer, også på fortællingen om Jonas og hvalen, hvor profeten Jonas bliver spist af en hval, men senere spyttet ud på stranden ved byen Nineve, hvor han skulle holde tale.

Alt i mens Lisbeth Dyxenburg fortalte historien, så deltog børn og voksne med masser af forskellige lyde som gjorde historien levende.

Fastelavnsarrangementet er et samarbejde mellem Raklev Kirke og Dagli’Brugsen i Raklev, hvor der først blev budt på gudstjeneste i kirken, derefter flyttede hele selskabet over i sognehuset til fællesspisning og slå katten af tønden, hvor der bl.a. var kåring af bedste udklædning, både for børn og voksne.

I år var det fjerde gang at kirken og brugsen var sammen om fastelavnsarrangementet, de tre forgående år er der slået katten af tønden fredag eftermiddag, men i år var arrangementet flyttet til lørdag over middag, da de mindste kan være lidt trætte sidst på dagen en fredag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0