AnnonceLuk annonce
Video: Her er der plads til alle

16-03-2019

Tekst og video: Jens Nielsen

Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening (TGU) afholdte lørdag deres årlige gymnastikopvisning 350 gymnaster var på gulvet i løbet af eftermiddagen. Nyt i år var pardans.

Tømmeruphallen var lørdag eftermiddag fyldt til sidste plads da TGU afholdte deres årlige gymnastikopvisning.

Her er der noget for en hver smag, lige fra familietons, hvor forældre og bedsteforældre leger sig gennem gymnastikken med de mindste, der er større børn, zumba, hold med dygtige voksne gymnastikpiger, der er hold med rigtige mænd, som træner Trine Grue Werth har svært ved at styre, og som noget nyt i år var der også pardans.

Tømmerups modigste dansere

Ved sidste års opvisning var der pardans på programmet som et showindslag, her dansede zumbapigerne med de rigtige mænd, men efter opvisningen blev der lavet et rigtigt hold til dem der ville lære pardans, med Mie Louise Esberg som træner.

Lørdag eftermiddag var der så eksamen da Tømmerups modigste dansere gik på gulvet, og med de glædestårer som trillede ned ad kinderne på træneren og publikums klapsalver, var det mere end godkendt, et friskt pust til en i øvrigt flot opvisning, hvor der i den grad er plads til alle, børn, unge og de lidt ældre.

Tre af holdene til lørdagens opvisning, Rytmepiger 5-9 år, DeLuxe og Udtaget rytmepiger, er også med til gallaopvisningen i Kalundborghallen først i april.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

11976