AnnonceLuk annonce
Fradragstest: Er din skat ok - tjek her

09-03-2019

Peter Westergaard, Senior Partner hos BDO i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Med BDO’s Fradragstest er det nemt at tjekke, om skatten er ok

BDO, som er et af landets største rådgivende revisionsvirksomheder, har udviklet en interaktiv test, der vejleder om, hvordan man sikrer sig, at alle fradrag bliver husket på årsopgørelsen.

Spørgsmålene er helt aktuelle i disse dage, hvor årsopgørelsen er tilgængelig hos Skattestyrelsen; for mandag den 11. marts eller nok allerede fredag den 8. marts frigiver Skattestyrelsen årsopgørelserne.

Hos BDO har intentionen været at gøre det lidt nemmere at sætte sig ind i, hvilke fradrag man kan få. Og ingen ønsker jo at snyde sig selv ved at gå glip af fradrag, der kan lune på bundlinjen. Sidste år var der hele 650.000 klik gennem BDO-testen, og det vidner om, at interessen for at få indberettet rigtigt er stor.

”Testen er supernem at gå til og derfor er det let, at få vished for at man ikke overser fradrag, som man faktisk har ret til. Reglerne for lønmodtageres skat er ikke så komplekse her i landet, men med vores test er det altså nemt at tjekke det efter”, forklarer Peter Westergaard, Senior Partner hos BDO i Kalundborg.

Tak testen, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0