AnnonceLuk annonce
Irsk og skotsk folkemusik i Eskebjerg Forsamlingshus 

10-03-2019

Folk Friends besøger Eskebjerg Forsamlingshus fredag den 29. marts.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Forsamlingshuset i Eskebjerg har flere gange har haft held med at sætte rammer for musikalske oplevelser, og fredag den 29. marts kommer Folk Friends forbi for at give endnu en oplevelse.

Folk Friends er en musikgruppe, der spiller musik inspireret af irsk/skotsk folkemusik. Repertoiret spænder vidt lige fra vemodige ballader til livlige sange at synge med på. Nu gæster de Eskebjerg Forsamlingshus fredag den 29. marts kl. 20. 

Bandet Folk Friends har eksisteret i 20 år, og kommer fra det vestlige Jylland, hvor de har spilet på festivaler i både Tønder og Skagen, ligesom de er kendte på en række pubber og forsamlingshuse. Når de optræder, serveres deres show med en spilleglæde, krydret med små anekdoter og sjove historier fra hverdagen. Folk Friends præsenterer også flere instrumentalnumre fra den danske, svenske og irske melodiskat. 

Billetter købes i Dagli’ Brugsen i Eskebjerg, eller elektronisk via www.kalundborglif.dk eller  www.eskebjerg-forsamlingshus.dk Arrangementet sker i samarbejde med projekt Liv I Forsamlingshusene. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0