AnnonceLuk annonce
Penge til Natteravnene

05-03-2019

Lions Kalundborg overrakte tirsdag aften 5.000 kr. til Natteravnene i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Her til aften overrakte Lions Kalundborg 5.000 kr. til Natteravnene i Kalundborg, fordi de mener, at de gør et meget vigtigt stykke arbejde for lokalsamfundet.

Overrækkelsen af 5.000 kr. til Natteravnene fra Lions Kalundborg foregik her til aften i Medborgerhuset i Kalundborg, hvor præsident for Lions Kalundborg, Flemming Larsen, overrakte pengene til Mette Vogel, Rikke Klarskov og Peter Christiansen fra Natteravnene i Kalundborg.

Ifølge Lions Kalundborg er natteravnenes tilstedeværelse på Kalundborgs gader af stor betydning for, at alle kan færdes sikkert og trygt. Når Natteravnene, i de velkendte gule jakker, er på gaden, får de mange henvendelser fra især unge, som har brug for nogen at tale med, for et godt råd eller hjælp til et eller andet. 

”Lions Kalundborg giver pengene til Natteravnene i Kalundborg, fordi vi gerne vil støtte de steder, hvor det giver værdi, og det gør det her . Vi vil jo gerne støtte, at andre har det godt, og det bidrager Natteravnene til. Det arbejde I gør, er af stor betydning for de unge i Kalundborg,” sagde præsident for Lions Kalundborg, Flemming Larsen til de tre repræsentanter for Natteravnene i Kalundborg, der var mødt op.

Nye Natteravne skal have Førstehjælpskursus

Natteravnene har fået tilgang af mange nye medlemmer, som ønsker at deltage i arbejdet med at sikre gode og trygge forhold for alle, der færdes på Kalundborgs gader og veje i aften og nattetimerne.

”For nogle år tilbage var vi ikke ret mange, vi var omkring 12, og var tæt på at måtte lukke ned, men så kom der flere folk til, og i dag er vi over 30. Nu kan vi få givet førstehjælpeskursus til dem, der mangler, og vi er meget glade for pengene,” sagde Peter Christiansen, der har gået som Natteravn i 11 år.

Lions Kalundborg var repræsenteret af præsident, Flemming Larsen, Per Kjelstrup og Børge Jakobsen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0