AnnonceLuk annonce
Video: To af landets absolut sejeste stemmer mødtes

28-02-2019

Tekst - Foto og Video: Jens Nielsen

Michelle Birkballe og Rock Nalle, to af landets absolut sejeste stemmer, mødtes onsdag aften i JUVI-Klubben i Kalundborg, til en helt forrygende koncert.

Det blev et højspændt musikalsk stævnemøde, da bluesdronningen Michelle Birkballe, onsdag aften gik på scenen i JUVI-klubben i Kalundborg, sammen med Danmarks ældste rock' n' roll' er, Rock Nalle. 

Det var to forskellige generationer der mødtes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik - rock ‘n' roll, soul og blues.

Bland lidt Bonnie Tyler, lidt Bonnie Raitt, et stænk af Brenda Lee og en smule Sam Cooke, så får du lyden af Michelle Birkballe, helt utroligt meget lyd i en lille krop.

Gæsterne til den udsolgte koncert i JUVI-Klubben, fik en rigtig god aften med masser af rock ‘n' roll, soul og blues, fra et par meget veloplagte kunstnere og dygtige musikere.

Michelle Birkballe havde nemlig inviteret Rock Nalle med på scenen. De to har kendt hinanden i mere end 20 år, og Nalle fortalte historien om hvordan Michelle havde søgt jobbet som roadie hos ham.

”Så kom Michelle, og så kunne jeg sku ikke lade være med at grine, jeg synes det var så komisk, jeg kunne ikke rigtigt se hende slæbe rundt på vores gear, men hun fik jobbet, og det gik så først op for mig senere at det var fordi hun var forelsket i vores bassist at hun gerne ville have jobbet som roadie. En dag var der så en der gjorde mig opmærksom på at hun kunne synge og hun kom med på scenen, og så har vi sunget sammen siden, ved mange lejligheder,” fortalte Rock Nalle.

At 76-årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen hemmelighed, men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde. En meget veloplagt Nalle sluttede koncerten i JUVI-Klubben med nummeret ”Go'e gamle fru Olsen".

Bandet som bakkede Michelle Birkballe og Rock Nalle, var: Ulrik Bust, sax, Jakob Baumgartner, guitar, Josef Baumgartner, piano, Jakob Skytte, bas og Eddi Jarl, trommer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

12037