AnnonceLuk annonce
Rekorddeltagelse når DM i dart afvikles i Svebølle

27-02-2019

DM i dart afvikles i Svebøllehallen den kommende weekend. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er rekorddeltagelse når DM i dart, i den kommende weekend, afvikles i Svebøllehallen.

Traditionen tro afvikler Dansk Dart Union i marts måned Danmarksmesterskaberne. I samarbejde med klubben Vestsjæll-Ænderne fra Jerslev, vil DDU i Svebølle Hallen tage imod 308 dartspillere fra hele landet som skal dyste om at blive Danmarksmester i dart, i den kommende weekend, d. 2. og 3. marts.

214 herre, 69 damer og 25 piger og drenge kæmper om den individuelle titel i singlerækken. Der skal dog ligeledes dystes i rækkerne: Oldboys (35+), Mixdouble, Herre-, Dame-, Drenge- og Pigedouble.

Sidste års vinder fra Dartklubben Potten, Per Laursen - som i mange øjne betragtes som Danmarks bedste spiller efter hans mange optrædener på de internationale scener - har igen i år meldt sin ankomst og må betragtes som en af de helt store favoritter, men han er oppe i mod et stærkt felt, da både dette års vinder af de Sjællandske mesterskaber og vinderen af det Jysk/Fynsk mesterskab, også har meldt klar til DM.

Det hele starter lørdag d. 2. Marts 2019 klokken 11 hvor vinderne i singlerækkerne og titlen som Danmarksmester i dart skal findes.

Søndag d. 3. Marts 2019 klokken 9 spillers der om at blive Danmarksmester i Oldboys (35+), Mixdouble og Double. 

Med 308 deltagende dartspillere, vil dette års Danmarksmesterskab være det hidtil største i mesterskab i nyere tid. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0