AnnonceLuk annonce




Video: Sikken fest vi har haft

07-02-2019

Tekst, foro og video: Jens Nielsen

Dette års ældrefest blev en kæmpe succes, ikke mindst Johnny Reimer fik sat godt gang i festen i Hvidebækhallen.

Endnu engang kunne Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner og de omkring 50 frivillige notere sig en solid succes med fest for de ældre.

750 feststemte pensionister var med torsdag eftermiddag i Hvidebækhallen, hvor der blev serveret god mad fra Kim Kok, inden det store underholdningsprogram blev skudt i gang.

Rasmus Krogsgaard var første mand på scenen inden årets store scoop, selveste partykongen Johnny Reimer, indtog gulvet i den propfyldte Hvidebækhal.

Forventninger til Johnny Reimer var på forhånd høje, og der var vist ingen af de mange deltagere som blev skuffet, han leverede varen, og sluttede af med en ’Sikken fest vi har haft nu i nat’, mens mange af deltagerne kom på gulvet til en kædedans.

Efter partykongen spillede Butterflies op til dans, og lynhurtigt blev dansegulvet fyldt.

Det var den 9. ældrefest med H.F. Vestsjællands Venner som arrangør, men det var første gang at ældrefesten blev afholdt i Hvidebækhallen, men det bliver ikke sidste gang. Til næste år kan ældrefesten fejre 10-års jubilæum og Niels-Erik Sørensen kunne fortælle de mange deltagere at datoen bliver d. 6. februar i Hvidebækhallen.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





11903