AnnonceLuk annonce
Bjarne Lisby kommer til Fuglede Forsamlingshus

09-02-2019

Torsdag den 28. februar kommer Bjarne Lisby til Fuglede Forsamlingshus.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 28. februar er der fællesspisning og underholdning i Fuglede Forsamlingshus med Bjarne Lisby.

Latter er den bedste medicin, og det er da også det gode humør, der er i højsædet når Bjarne Lisby går på scenen i Fuglede Forsamlingshus, og præsenterer et show blandet med foredrag, favoritsange og festlige anekdoter. Et show, han har valgt at kalde ”Historien Om De Gamle Bukser”.

Fuglede Forsamlingshus åbner dørene torsdag den 28. februar til en sprudlende kavalkade over Bjarne Lisbys 40 års karriereforløb som professionel solist, sanger, entertainer, sangskriver, revyforfatter og skribent. Der er fællesspisning kl. 17.30, og kl. 19 går Bjarne Lisby på scenen. Bjarne Lisby er et kendt ansigt i underholdningsbranchen. Han har bl.a. leveret numre til Kandis, Lis & Per, cirkusrevyen og står bag tekster til Kai Løvring, Grethe Sønck, Dick Kaysø og mange flere.

Tilmelding foregår via www.fugledeforsamlingshus.dk, hvor der sælges elektroniske billetter. Der er frist den 25.2. Arrangementet er en del af ”Liv I Forsamlingshusene”.

Baggrunden for Liv I Forsamlingshusene

Kalundborg Kommune ønsker liv i forsamlingshusene, og dermed bringe kulturen ud i alle hjørner af kommunen. I Kalundborg Kommune er der 19 selvejende forsamlingshuse. De er alle samlingspunkter for lokalsamfundet, nogle steder som selskabslokaler, og andre steder både som selskabslokaler og som samlingssted for kulturelle og sociale aktiviteter for foreninger, skoler og private.

Vil man vide mere om de forskellige arrangementer i forsamlingshusene rundt omkring i kommunen, kan man gå ind på www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0