AnnonceLuk annonce
Patienter kan nu selv booke blodprøver online

03-02-2019

Nu kan man booke tider online til at få taget blodprøve på Kalundborg Sundheds- og Akuthus. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu kan borgere i Region Sjælland selv booke tid hjemmefra til at få taget blodprøver. Dette gælder naturligvis også borgere, der skal have taget blodprøve i Kalundborg Sundheds- og Akuthus.

Det nye bookingsystem, www.blodproever.dk, er fælles for hele regionen, og kan bruges til at booke tid til blodprøve på sygehusene og i flere sundhedscentre, herunder også Kalundborg Sundheds- og Akuthus. Bookingsystemet betyder, at der er mindre ventetid, og at man kan være sikker på, at komme igennem til den tildelte tid så vidt muligt. På sygehusene og i sundhedscentrene håber man, at mange vil benytte sig af www.blodproever.dk.

Mere fleksibilitet til dig som patient

Når man som patient har fået en henvisning til blodprøve fra sin læge, kan man logge på www.blodproever.dk med sit NemID og bestille en tid. Hvis man ikke har et NemID, kan man ringe til det pågældende prøvetagningssted og bestille en tid. Når man ankommer til ambulatoriet, skal man scanne sit sundhedskort i standeren. Herved får man et nummer samt den tid, man har bestilt på www.blodproever.dk, og personalet ved, at man er ankommet.

Hvis man som patient er i et forløb, hvor afdelingen har planlagt gentagne blodprøvekontroller, skal man være opmærksom på, at det i enkelte tilfælde først vil være muligt at bestille tid til blodprøve fra præcis én uge forud for det aftalte tidspunkt. Hvis man prøver tidligere, vil det i nogle tilfælde ikke være muligt at bestille tid, da bestillingen endnu ikke er tilgængelig i laboratoriet. Der arbejdes i øjeblikket på en løsning.

Mere info

På www.regionsjaelland.dk/blodproeve kan man få et overblik over, hvor man kan få taget blodprøve i Region Sjælland samt oplysninger om åbningstider, tidsbestilling, adresser m.m.

Det kræver i øvrigt en henvisning fra en læge at få foretaget blodprøve.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0