AnnonceLuk annonce
Billetter til bierfest bliver revet væk

30-01-2019

Der er altid højt humør til de populære bierfester i Hvidebækhallen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetterne bliver nærmest revet væk til dette års Bierfest i Hvidebækhallen, påskelørdag.

Der bliver endnu engang fadøl i literkrus, schnitzler og Heidi’er i lange baner når Fuglede Idrætsforening for fjerde år i træk inviterer til Bierfest i 'Jerslev Stadthalle’, påskelørdag.

Alle billetter var revet væk til den populære fest sidst år, og sådan bliver det også i år, faktisk er der allerede solgt 500 af de 768 billetter som er sat til salg.

”Selv her i januar er der gang i billetsalget, sådan plejer det ikke at være, så jeg er ikke i tvivl om at vi får udsolgt igen i år,” siger formand for Fuglede Idrætsforening, Jakob Beck Jensen.

Det er party orkestret Top Seven der både spiller og kommer med det helt færdige ’bierfest’ koncept. Top Seven er Danmarks (måske Europas) eneste live-orkester, der præsenterer 1. klasses nonstop partyunderholdning uden pauser. De første timer af festen er det ægte schlagermusik, senere slår orkestret over i mere populær dansemusik. Festen varer fra klokken 13 til klokken 20 påskelørdag d. 20. april 2019. De sidste billetter købes på billetten.dk, klik her - men skynd dig, lige pludselig er det for sent.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0