AnnonceLuk annonce
Motorvej: Er vi et skridt nærmere?

24-01-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I Kalundborg har man længe talt om den motorvej - eller mangel på samme. Nu kan man imidlertid læse, at Rute 54, Rønnede/Næstved også er med i regeringens kommende trafikudspil, mon det betyder, at Kalundborgmotorvejen nu er et skridt nærmere, da denne jo har første prioritet. 

Små bider motorvej er, hvad man har givet Kalundborg de sidste mange år, men nu ser det ud til, at der sker noget mere snart. Udover at Kalundborg motorvejen, som har været ventet meget længe, skulle være med i regeringens kommende trafikudspil, er motorvejen mellem Rønnede og Næstved altså også – efter sigende - med. Men da Kalundborg-motorvejens færdiggørelse er første prioritet, må den jo gå i gang først. Det var i hvert fald den besked, erhvervsliv og politikere fra de sjællandske kommuner gav i oktober 2018, da de besøgte Christiansborg. 

30 kilometer motorvej til Kalundborg og 16 kilometer motorvej til Næstved. Således skulle der stå i regeringens kommende trafikudspil over projekter, der skal realiseres. Det bekræfter flere medlemmer af regeringen over for Sjællandske, blandt andet Jacob Jensen (V), skriver sn.dk.

Jacob Jensen udtaler til TV-Kalundborg:

"Der kommer et udspil fra regeringen inden længe, hvor pengene vil passe, og hvor man ikke overraskende må forvente at se regeringsgrundlaget afspejlet, dvs. at Kalundborg er nævnt i regeringsgrundlaget."

På eb.dk står der i øvrigt, at Rute 54 Rønnede/Næstved påbegyndes i 2021, og at den forventes at stå færdig i 2023. Hvis det bliver tilfældet, må det vel betyde, at Kalundborg motorvejen bliver igangsat tidligere, da den som sagt har første prioritet.

Læs også Møde på Christiansborg om motorvejFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0