AnnonceLuk annonce
Slægtsforskning på Kalundborg Bibliotek

23-01-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Endnu engang åbnes dørene for caféaftener for slægtsforskere på Kalundborg Bibliotek. Værterne er Slægtshistorisk Forening, Vestsjælland, og Biblioteksklubben ved Kalundborg Biblioteker, som har indgået partnerskab om at afvikle en række inspirationsaftener for slægtsforskere. 

Aftenerne henvender sig til både øvede, nybegyndere eller dem, der bare er nysgerrige. Caféaftenerne blev startet op i efteråret 2018, men da der har været stor interesse, fortsætter samarbejdet i foråret.

Man må meget gerne medbringe egen bærbare PC, og der vil være mulighed for at slægtsforsker sammen. Linda Radmer fra Kalundborg Biblioteker og Michael Lundegaard Augustesen og Hans Revsbæk fra Slægtshistorisk Forening Vestsjælland vil alle være tilstede. Hver aften har et tema. I dette forår er det:

  • Tirsdag d. 29. januar kl. 19-21 " Kend dine Kilder". Hør om den søde historie der blev fortalt og derefter tryk i et lokalhistorisk blad, det skulle vise sig slet ikke at være sød. Det er Linda Radmer fra Kalundborg Biblioteker, der fortæller en historie fra sin slægt, en historie, som hun gerne ville vide mere om. Den viste sig ikke at være sand. Hør historien om Radmersvej .
  • Tirsdag d. 19. februar kl. 19-21, ”DNA - Hvad kan vi finde og hvordan?"Michael Lundegaard Augustesen fra Slægtshistorisk Forening Vestsjælland fortæller om DNA i slægtsforskning. 
  • Tirsdag d. 19. marts kl. 19-21 - "Inspiration til slægtsforskning." Når man søger information om sine aner, er der mange hjemmesider, der kan inspirere til at finde ud af, hvordan de levede. Tit er det tilfældigheder, at man havner på en god side. På denne aften deler vi de gode sider.

Der er begrænset plads, da arrangementet foregår i bibliotekets læsesal, og det anbefales derfor, at man reserver en billet via www.kalundborgbib.dk Til alle caféaftener er der i øvrigt altid frisk kaffe på kanden og lidt sødt til tanden, og vil man vide mere om Slægtsforskning, kan man fx besøge Slægtshistorisk Forening i Vestsjælland på www.slaegtvestsjaelland.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0