AnnonceLuk annonce
Spildag på Ubby Bibliotek

24-01-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Hvis man er glad for at spille brætspil, men har lyst til ny inspiration, når familien skal hive brætspillene frem en mørk vinteraften eller på sommerferien, kan det være en god idé at kigge forbi Ubby Bibliotek i begyndelsen af vinterferien for at få inspiration.

Den første lørdag i vinterferien står spilekspert, Peter Michaelsen og hans spilleteam nemlig parat til at spille brætspil med både børn og voksne samt give inspiration til nye brætspil. 

Spildagen afholdes for fjerde gang på Ubby Bibliotek. Den første brætspilsdag i Ubby blev afholdt i efterårsferien 2017, og lige siden har Ubby Bibliotek indledt skolernes vinter- og efterårsferie med afholdelse af spilledag, som de har givet titlen " Byg bro med Brikker". 

Initiativet til spildagene er kommet fra Hvidebæk Lokalråd og brætspilsekspert, Peter Michaelsen. Peter Michaelsen er til daglig sognepræst ved Rørby Kirke, men har et stort kendskab til brætspil og deres historie. Blandt andet har han afholdt forelæsninger på universitetet, været interviewet i radioen, ligesom han har rejst Danmark rundt for at deltage i diverse spilturneringer. 

Det hele foregår den første lørdag i vinterferien, den 9. februar kl. 10 - 12.30 på Ubby Bibliotek. Her vil man blive introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en kort introduktion. Twixt, Lines of Action, Hex, Atoll, Wings, Trax og Gonnect er blandt spillene. Også spillene Go og Othello blev præsenteret ‒ to spil, hvor det gælder om at erobre det største territorium på brættet 

Undervejs er der tag selv-buffet med saft, juice og frugt til deltagerne, og der sluttes af med pizza. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0