AnnonceLuk annonce
Er det slut med en ristet og en Cocio?

18-01-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går formiddag blev kalundborgensere med hang til en ristet med brød og Cocio svært skuffet, da Havnegrillens dør var lukke tog låst. I dag, lørdag, er grillen stadig ikke åben.

Kolde Fødder, Café Fodkold, Havnegrillen – kært barn har mange navne. Uanset, hvad man kalder havnegrillen i havneparken i Kalundborg bliver man lige pt. mødt af en låst dør. På havnegrillens Facebookside står der:

”Kære kunde. Grillen er lukket grundet ejeren. Vær sød at informere venner og familie om dette. Grillens personale beklager meget.”

Men der står intet om, hvorfor eller hvor længe den er lukket – om den åbner igen? Er det helt slut med ristede pølser med brød, bøfsandwich og Cocio på havnen i Kalundborg? Det har endnu ikke været muligt at få mere information om, hvorfor havnegrillen er lukket, eller om den åbner igen, men så snart TV-Kalundborg.dk har oplysninger herom, opdateres siden.

Havnegrillen ligger i havneparken, hvor den blev flyttet til i foråret 2017 i forbindelse med den nye havnepark i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0