AnnonceLuk annonce
VM-deltagere træner i Kalundborg

18-01-2019

VM-deltagere i Cykel Cross træner i weekenden i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Landstræner i Cykel Cross, Kim Petersen, har udtaget landsholdet til VM i Bogense om 14 dage, og de 15 ryttere træner lige nu i Kalundborg.

Landsholdet i Cykel Cross er pt. på besøg i Kalundborg for at træne til VM. I dag foregår træningen blandt andet omkring Munkesø Station. De bor på Kalundborg Vandrehjem, og vil køre træningspas forskellige steder i byen i løbet af de næste fire dage i forbindelse med, at de træner til VM, der bliver afholdt i Bogense den første weekend i februar.

TV-Kalundborg fangede de mange cykelryttere og deres træner under træningen, hvor de cyklede omkring Munkesø Station i frost og en anelse sne.Landstræner er bysbarn
Landstræneren i Cykel Cross, Kim Petersen, er selv født og opvokset i Kalundborg, og har da også vundet DM i Cykel Cross, da han boede i Kalundborg samt en masse andre mesterskaber. Han bor i dag på Fyn, men har stadig familie i byen. Han fortæller, at de blandt andet har valgt Kalundborg til at træne i af flere årsager.

Kalundborg er en gammel Cykel Cross-by, og det er et godt område til Cross, fordi her er mange muligheder. Derudover betyder netværket herude også rigtig meget, og vi har en rigtig god kommunikation med Kalundborg Cykle Club, der gerne hjælper. Derudover er Kalundborg Kommune også altid velvillige, andre steder kan det være besværligt, når vi spørger, om vi kan komme og træne, men det er det ikke her,” siger Kim Petersen, og fortsætter:

”Vi bor i øvrigt på Kalundborg Vandrehjem, hvilket fungerer så godt. De er søde og hjælpsomme, og gør det virkelig let for os.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0