AnnonceLuk annonce
Danmark gennem 25 år

17-01-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Claus Hagen Petersen fortæller om Danmark gennem 25 år - set gennem tv-kameraet. 

Den Tidligere TV- og radiojournalist, Claus Hagen Petersen, kommer til Jorløse Forsamlingshus og holder foredrag. Det er projekt Liv I forsamlingshusene og Jorløse Forsamlingshus, der inviterer til fællesspisning og foredrag torsdag den 31. januar. Aftenen begynder kl. 18, hvor der er spisning. Kl. 19.30 går Claus Hagen Petersen på scenen, og afholder sit foredrag, som har titlen: Danmark gennem 25 år set gennem tv-kameraet.

Her vil han give sit bud på de store samfundsomvæltninger, vi har været vidne til de sidste 25 år, som han oplevede dem på den anden side af kameraet, krydret med en stor mængde anekdoter. 

Claus Hagen Petersen har arbejdet som TV- og radiojournalist fra 1985 – 2015. Han startede i monopoltiden i DR og var med fra starten på TV 2 i 1988, hvor det blev til mere end 400 udsendelser, inden turen gik tilbage til DR. Han har endvidere i mere end 15 år kommenteret begivenheder i kongehuset på TV og bl.a. produceret en længere tv-serie om Danmarks historie på TV 2. 

Billetter bestilles direkte hos Jorløse Forsamlingshus på tlf.: 53 29 20 02 senest den 24/1. 

Arrangementet er en del af Projekt Liv I Forsamlingshusene, som er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune. Se flere tilbud på www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0