AnnonceLuk annonce
Ny café i havneparken

14-01-2019

Shaun Gamble åbner café i havneparken til juni. Arkivfoto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Costa Kalundborg Kaffe åbner café ved Havneparken til sommeren 2019. 

Økonomiudvalget sagde i november 2018 ja til at frigive en anlægsbevilling på i alt 2,5 mio. kr. med henholdsvis 1,088 mio. kr. i 2018 og 1,412 mio. kr. i 2019 til havneparken i Kalundborg. Pengene skal blandt andet bruges til opførelsen af et helt nyt overdækket fælleshus, og det er her, at Shaun Gamble, der ejer Costa Kalundborg Kaffe, skal have sin café.

På den nye café vil der være plads til mellem 25 og 35 gæster. Der vil være udsigt til vandet, legepladsen og den smukke Vor Frue Kirke. Ydermere kan man komme helt tæt på kafferistning processen i den nye café, fortæller Shaun Gamble.

”Vi glæder os så utrolig meget at komme tættere på Kalundborgenserne, vores flotte havnepark og bycenter områderne. Vi holder jer opdateret,” skriver Shaun Gamble på sin Facebookside.

Fælleshuset skal fungere som et åbent hus, hvor alle kan benytte sig af faciliteterne, uden nødvendigvis at være forpligtet til at benytte sig af cafeen.

Opførelsen af fælleshuset er en del af planen for Havneparken, hvor området omkring forskønnes ved at taxabygningen nedrives og der etableres parkeringspladser og grønne områder, med mindre opholdsrum.

Byggearbejdet er endnu ikke sendt i udbud. Dette sker indenfor de næste 10 dage, oplyser Kalundborg Kommune. Byggearbejdet forventes igangsat i løbet af februar/marts måned, og det forventes at fælleshuset er realiseret ca. 1.6.2019. Caféen er planlagt til at åbne den 1. juni 2019. 

Læs også: 2,5 mio. kr. til udvikling i HavneparkenKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0