AnnonceLuk annonce
Bliv Fit og Slank på bare 10 uger

29-12-2018

Søren Lund Larsen og Thomas Saaby Hansen, indehavere af Go´ Form, sammen med Birgitte Cetti fra Kalundborg Helseklinik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Go´ Form Kalundborg starter deres kost- og træningsforløb Fit & Slank op endnu engang d. 6. januar. Birgitte Cetti fra Kalundborg Helseklinik sørger for personlig kostvejledning og helbredstjek

Mange får spidst alt for meget hen over julen og når januar melder sig, er det tid til at få julesulet af sidebene igen, sammen med de ekstra kilo som lige sneg sig på hen over sommeren.

Go’ Form Kalundborg på Hareskovvej er klar til for 11. gang at starte deres Fit & Slank hold op, et kost og træningsforløb over 10 uger med fællestræning to gange om ugen, fri træning i hele Go´ Form, personlig kostplan, vejninger, helbredstjek, foredrag og personligt træningsprogram. Der er opstart søndag d. 6. januar.

Fællestræningen foregår mandag og formiddag eller tirsdag og torsdag aften.

To hold

”Denne gang laver vi to hold, både et formiddagshold og et eftermiddagshold, der er jo mange skifteholdsarbejdere i Kalundborg, på den måde kan de også være med”, fortæller Søren Lund Larsen, som sammen med Thomas Saaby Hansen er indehavere af Go´ Form.

Birgitte Cetti, som er indehaver af Kalundborg Helseklinik i Vænget er tilsluttet Go’ Form som kostvejleder, og er en del af Fit & Slank holdet. Birgitte Cetti står for kostvejledning og helbredstjek, som bl.a. er blodtryksmåling, måling af blodsukker og kolesteroltal.

Gode resultater

De deltagere som var med på efterårets Fit & Slank hold, tabte i gennemsnit 5,3 kg på de ti uger, største vægttab var hele 14 kg hos en enkelt deltager.

61-årige Dorthe Kjær var bl.a. med på holdet, Dorthe tabte 10 kg på 10 uger ved at træne tre gange om ugen og skære ned på alle de søde sager. Dorthes historie kan læses på Go’ Forms hjemmeside.

Go' Form og også et tilbud til dem som ønsker at træne i centret og som ikke skal deltage på Fit & Slank holdene, her kan der spares kr. 400 ved tilmelding i Januar måned.

Tilmelding til Fit & Slank på www.go-form.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0