AnnonceLuk annonce
Fyrværkerishow og varme ´deller´ var et hit

27-12-2018

Hele 800 frikadeller blev der langet over bordet i Havecentret torsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nu er det lovligt at fyre fyrværkeri af, det blev fejret torsdag aften med et næsten en time langt fyrværkerishow hos Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg.

Nu må de højlydte og farverige lysbrag i form af fyrværkeri atter indtage himlen på lovlig vis for at markere nytåret.

For at skyde handlen af raketter, batterier og bomberør ekstra i gang med manér valgte Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg at invitere kunderne på et næsten en time langt fyrværkerishow torsdag aften.

Rigtigt mange var mødt op for at opleve de mange spændende fyrværkeriartikler som sælges fra Havecentret.

Folk stod tæt pakket mellem havekrukker og planter, mens lige så mange valgte den mere behagelige løsning og blev siddende i bilen ude på Stejlhøj, for at opleve det flotte fyrværkerishow.

I forbindelse med prøveafskydningen bød Havecentret på ny-stegte frikadeller og kold kartoffelsalat, og det var meget populært. Kunderne stod konstant i kø ved den store pande. Hele 800 ’deller’ blev der langet over bordet torsdag aften.

Stort sortiment

Sortimentet i Havecentret er meget stort, måske byens største, der er alt i raketter, store og små, batterier i mange størrelser, fontæner, bomberør, alt i hatte, bordbomber, pynt til bordene, og selvfølgelig sikkerhedsbriller i flere varianter, bl.a. en helt ny model til børnene.

Det store udvalg er udstillet i forretningen, i form af attrapper, her kan kunderne så udfylde en bestillingsseddel, og mens der betales, pakker personalet varerne og de er klar til udlevering når kunden forlader butikken. Nemt og hurtigt.

Fra i morgen og året ud vil der hver dag være et nyt godt tilbud på fyrværkeri på Havecentrets Facebookside, https://www.facebook.com/havecentretkalundborg.dk/

I forbindelse med nytåret har Havecentret flg. åbningstider: 28.-29.-30.dec. 10-18 og 31.dec. 9-15Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0