AnnonceLuk annonce
Fælles bestillingssystem til take away er en succes

23-12-2018

En række af indehaverne på de mange pizzeriaer i Kalundborg som er med i det fælles samarbejde, fotograferet for et lille år siden da samarbejdet var helt nyt. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En række pizzeriaer i Kalundborg gik for et år siden sammen om et nyt fælles bestillingssystem, og det har været en stor succes.

En række Kalundborg pizzeriaer gik for et år siden sammen om deres eget bestillingssystem til pizza, fastfood og take away, på hjemmesiden www.kalundborgpizza.dk.

Årsagen til det nye fælles bestillingssystem var et samlet opgør mod bestillingssiderne Just Eat og Hungry.dk, som de lokale pizzeriaer i mange år har benyttet sig af, men hvor omkostningerne ved at bruge deres system er steget eksplosivt de seneste år.

Det nye samarbejde er blevet en stor succes, nu hvor systemet har kørt i et år. Kunderne har taget godt imod bestillingssystemet, hvor det er let at finde rundt på hjemmesiden, og bestille sin mad.

”Vi har fået meget ros for bestillingssiden og vi har faktisk også fået flere kunder, så vi er meget tilfredse med at vi skiftede,” fortæller man hos Pizza Verden, som er et af pizzeriaerne i Kalundborg som er med på  www.kalundborgpizza.dk.

Hjemmesiden er fremstillet i samarbejdet med www.meal4u.dk, som er et landsdækkende bestillingssystem til pizza, fastfood og take away, men langt billigere at anvende for pizzeriaerne.

Hundredevis af restauranter landet over er en del af Meal4u.dk netværket, og flere kommer til dag for dag.

”Vi er rigtigt glade for samarbejdet med restauranterne i Kalundborg, og jeg kan oplyse at endnu en restaurant kommer med på kalundborgpizza.dk lige først i det nye år,” fortæller Mustafa Atci, indehaver af meal4u.dk med hovedkontor i Rødovre.

Følgende pizzeriaer er med i det fælles samarbejde:

Pizza Verden, Sct. Jørgensbjerg 31- Miami Pizza og Grillbar, Lupinvej 1- Pizza Mia, Vænget 4 - City Kebab Pizza og Grill, Kordilgade 32 - Pizza Express, Kordilgade 66 - Byens Pizza og Grillbar, Skibbrogade 49 - Tony's Pizza og Grill, Skibbrogade 7 og Nytorv Pizza Pasta & Steakhouse, Nytorv 22.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0