AnnonceLuk annonce
Mange koncertoplevelser i foråret

18-12-2018

Nogle af de mange navne, der gæster Kino Den Blå Engel til foråret.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Foråret byder på mange gode oplevelser i Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Der bliver både budt på god musik og stand up i den gamle hyggelige biograf i Vænget.

Allerede i februar begynder de mange koncerter i Kino Den Blå Engel i Kalundborg igen. Derudover får biografen også fint besøg af Mark Le Fevra, der laver stand up.

Nikolaj og Piloterne starter op i biografen den 19. februar, derefter kommer  Dodo & The Dodos den 27.februar. Den 6. marts er det altså tid til stand up, hvor Mark Le Fevra kigger forbi. Den 13. marts kommer Laura Mo, der endnu ikke er så kendt et navn på den danske musikscene, men det er vidst blot et spørgsmål om tid. Hun har skrevet rigtig meget musik til andre, men er nu ude selv. Den 20. marts kommer derimod en dansk musiker, der er gamle i gårde og elsket af rigtig mange danskere, nemlig Anne Linnet, der er ude med sit 30 års jubilæum show i 2019. Den 3. april kigger Anders Blichfeldt forbi for 3. gang, men det er første gang efter, at det er helt slut med Big Fat Snake. Den 24. april bliver det Henning Stærks tur. Han bliver 70 år i 2019, og er af sted igen for fuld musik, og i bedre form end nogensinde. Den 7. maj er det Mike Tramp, der går på scenen i Kino Den Blå Engel.

”Lige om lidt er det jul, og står man lige og mangler en gave, kunne det jo være en billet eller to til en af vores mange koncerter, eller et gavekort, som man kan bruge til både film og koncerter hos os,”fortæller Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel, og fortsætter:

”Der kommer mere om de enkelte koncerter, når vi kommer på den anden side af jul. Efteråret byder i øvrigt også på en masse musikoplevelser og gode grin, programmet er dog endnu ikke ude.”

Film i julen

Tirsdag den 25. december lander den nye film af Anders Matthesen, ”Ternet Ninja”, i Kino Den Blå Engel, der efter sigende skulle være Anders Matthesen, når han er bedst.  Ligesom Hella Joofs seneste film ”Happy Ending” også får premiere i biografen tirsdag den 25. december.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0