AnnonceLuk annonce
Havecentret inviterer til stort fyrværkerishow

14-12-2018

Rasmus Jensen, medindehaver af Havecentret på Stejlhøj er klar til at sælge fyrværkeri fra i morgen lørdag d. 15. december. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg inviterer alle interesserede til et flot fyrværkerishow torsdag den. 27.december kl. 18. Salget af fyrværkeri starter i morgen lørdag d. 15. december.

Selv om julen slet ikke er overstået endnu er der mange som er begyndt at tænke på nytårs aften, og dermed også fyrværkeri.

I morgen lørdag d. 15. december starter salget af fyrværkeri landet over, også i Havecentret på Stejlhøj i Kalundborg, hvor man mærker en stor interesse. Det er dog ikke lovligt at skyde det købte fyrværkeri af før d. 27. december.

”Det passer rigtigt fint ind i vores forretning, hvor vi jo typisk ikke har så travlt med blomster og planter på denne her tid af året,” siger medindehaver af Havecentret, Rasmus Jensen.

Sortimentet i Havecentret er meget stort, måske byens største, der er alt i raketter, store og små, batterier i mange størrelser, fontæner, bomberør, alt i hatte, bordbomber, pynt til bordene, og selvfølgelig sikkerhedsbriller i flere varianter, bl.a. en helt ny model til børnene.

Det store udvalg er udstillet i forretningen, i form af attrapper, her kan kunderne så udfylde en bestillingsseddel, og mens der betales, pakker personalet varerne og de er klar til udlevering når kunden forlader butikken. Nemt og hurtigt.

Fra i morgen og året ud vil der hver dag være et nyt godt tilbud på fyrværkeri på Havecentrets Facebookside, https://www.facebook.com/havecentretkalundborg.dk/

Fyrværkerishow

For mange kan det være svært at bestemme sig for hvilken raket eller batteri der skal købes, derfor afholder Havecentret en stor prøveskydning torsdag den 27.december kl. 18 ved forretningen på Stejlhøj. Her vil stort set alle de modeller som findes i forretningen blive skudt af, på den måde er det måske nemmere at få købt det helt rigtige.

I forbindelse med prøveafskydningen, som plejer at samle rigtigt mange mennesker, serverer Havecentret frikadeller og kartoffelsalat fra kl. 17.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0