AnnonceLuk annonce
På vej tilbage

14-12-2018

Brian Sønder Andersen er tilbage i Kino Den Blå Engel et par timer hver formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Brian Sønder Andersen, der arbejder i Kino Den Blå Engel i Kalundborg, er på vej tilbage på jobbet lige så stille og roligt. Han blev overfaldet for snart seks uger siden, hvor han bl.a. fik brækkede benet to steder, hvilket har betydet, at han ikke har kunne passe sit job i biografen.

Et par timer om dagen er Brian Sønder Andersen nu tilbage på pinden i Kino Den Blå Engel efter, at være blevet overfaldet, på parkeringspladsen foran værtshuset Kontoret i Kalundborg, tilbage i begyndelsen af november i år. Genoptræningen af benet går umiddelbart, som det skal, men Brian Sønder Andersen er godt træt af, at andre har sat dagsordene for, hvordan hans hverdag skal være lige nu.

Resultatet af det umotiverede overfald er et ben, der er brækket to steder, skruer i benet, og sygemelding fra job i en efterhånden længere periode, hvor Brian Sønder Andersen altså først nu, lige så langsomt, er på vej tilbage til sin normale hverdag. 

”Jeg er begyndt at arbejde igen et par timer om formiddagen, og derefter er det hjem og have benet op. Ifølge fysioterapeuten går det, som det skal, og jeg skal til tjek på hospitalet mellem jul og nytår, og håber selvfølgelig, at jeg også der får samme besked. Men jeg er godt træt af, at en anden har gjort sig til herre over mit liv,”siger Brian Sønder Andersen.

Gode venner er trådt til

Brian Sønder Andersen har ikke været til alle de arrangementer, som der har været i Kino Den Blå Engel siden overfaldet, hvilket ellers er, hvad han normalt står for. Derimod er gode venner trådt til, og har hjulpet Brians søster, Annette Sønder Nielsen, der ejer biografen, nu hun i den grad har manglet sin bror til alle de opgaver, han normalt varetager i en travl hverdag. 

”Hele november og frem til nu har gode venner hjulpet ved arrangementerne hernede, og det har været en stor hjælp. Heldigvis har vi ikke flere arrangementer nu, og jeg satser på at være tilbage til koncerterne osv. i det nye år. Men som det er nu, er problemet jo også, at jeg ikke kan gøre alle de ting, som jeg plejede at stå for. Jeg kan ikke slæbe kasser, stå på en stige osv. Jeg sidder sådan set bare på en stol,”fortæller Brian Sønder Andersen.

Ser frem til at slutte det kapitel

Brian Sønder Andersen samt familie og venner ser frem til at få en afslutning på sagen. 

”Jeg ser frem til at afslutte sagen. Jeg er vred over at blive gjort uarbejdsdygtig i så lang tid, uden at det på nogen måde er selvforskyldt. Falder jeg ned af en stige, er det uheldigt eller dumt, men den her situation, er der et andet menneske, der er skyld i, så nu skal det bare afsluttes,” siger han.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0