AnnonceLuk annonce
Findes der onde mennesker?

12-12-2018

Rejseholdets tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen kommer til Ubby forsamlingshus den 8. januar.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Findes der onde mennesker? Rejseholdets tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen giver svaret, når han kommer til Ubby forsamlingshus den 8. januar.

Den 8. januar kommer Rejseholdets tidligere drabschef, Bent Isager-Nielsen, til Ubby for at fortælle om bl.a. forbrydelser. Med udgangspunkt i sine to bøger fortæller han om sin karriere, og uddyber motiverne bag forbrydelserne. Samtidig kommer han ind på ondskab og fascinationen af det onde. En fascination, der formentlig er en af årsagerne til, at krimigenren i form af bøger, film og tv-serier er så populær. 

Bent Isager-Nielsen sætter også et fundamentalt spørgsmål til debat: Findes der onde mennesker? Eller blot onde handlinger? Eller kommer det onde fra den mest uventede kant?

Arrangementet foregår tirsdag d. 8. januar i Ubby Forsamlingshus. Aftenen begynder med fællesspisning kl. 18, hvor Hvidebæk Lokalråd og Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus har sammensat menuen. Kl. 19 går Bent Isager-Nielsen på scenen, og afholder sit foredrag. Ønsker man billetter, anbefales det at være hurtigt. Sidst der var biblioteksforedrag i Ubby Forsamlingshus, blev billetterne revet væk.

Arrangørerne af foredraget er Hvidebæk Lokalråd samt Kalundborg Bibliotek, der siden 2015 har kørt parløb omkring udvikling af biblioteks- og kultur tilbud i Ubby. I dag er Ubby Bibliotek en af de mest aktive biblioteksafdelinger i Kalundborg kommune, og den succes kan alene tilskrives det frugtbare samarbejde mellem biblioteket og de lokale ildsjæle i Ubby. Der afholdes jævnligt møder med lokalrådet, hvor der altid er en ivrig snak og idéudveksling. 

Et hav af arrangementer

Når Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk lokalråd i det nye år præsenterer kommende arrangementer i Ubby, vil der atter være spændende arrangementer for børn og voksne, heriblandt de meget populære brætspildage, arrangeret af Peter Michaelsen fra Rørby og en række frivillige spileksperter. Rækken af foredrag kombineret med fællesspisninger i Ubby Forsamlingshus fortsætter naturligvis også.

Mangler man måske en julegaveidé, kan man give en billet til et af Kalundborg Bibliotekers foredrag. I begyndelsen af januar gæster Bo TaoMichaëlis, litteratur- og kulturanmelder fra Dagbladet Politiken, Kalundborg. Derudover kommer den tidligere køkkenchef for kongehuset Jesper Vollmer til at holde foredrag i Svebølle,  og LOF og Kalundborg Biblioteker har i et samarbejde booket Lisbet Dahl, der, på baggrund af sin seneste bog, deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. 

Vil man holdes ajour med biblioteks tilbud, foredrag og de populære busture, anbefales det, at melde sig ind i Biblioteksklubben. Som medlem får man ydermere  tilbud, som eksklusivt kun er for medlemmer. Det er gratis at være medlem, det eneste det kræver er, at man går ind på www.kalundborgbib.dk/klub og angiver kontaktoplysninger.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0