AnnonceLuk annonce
Allan Olsen på besøg

16-12-2018

Allan Olsen kommer på besøg torsdag den 10. januar.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Fuglede forsamlingshus inviterer til fællesspisning og foredrag med skuespiller Allan Olsen.

Allan Olsen fortæller med stor ærlighed om det svære liv på vej til at blive voksen, når han gæster Fuglede Forsamlingshus og afholder foredraget "Et andet liv". Han har skrevet selvbiografien "Et andet liv" om livet som ædru alkoholiker og sine oplevelser ud i alkoholismen som ungm og fortæller både gribende og fantastisk morsomt om ungdommen, tiden som glarmesterlæring og sin tidlige debut i filmverdenen, hvor han pludselig blev kendt i hele landet.

Foredraget byder på stor ærlighed omkring det svære liv på vej til at blive voksen. Men samtidig er det også̊ den gribende historie om et voksenliv, fyldt med stor livskvalitet. Foredraget er velegnet til alle. Uanset, om man er der for at høre historien, eller arbejder med stoffet til hverdag. Uanset, om man er ung eller gammel, er foredraget lærerigt, underholdende og dybtfølt. Allen Olsen er kendt for at fænge sit publikum.

Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, selv om han nu har været ædru i mere end 25 år. I dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.

Arrangementet foregår torsdag den 10. januar i Fuglede Forsamlingshus. Man kan vælge at deltage allerede fra kl. 17.30, hvor der er arrangeret fællesspisning, eller først fra kl. 19, hvor selve foredraget begynder. Billetter købes via forsamlingshusets hjemmeside www.fugledeforsamlingshus.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0