AnnonceLuk annonce
Video: Mange med det første tog til den nye station

08-12-2018

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Biotekbyen Kalundborg Øst er det officielle navn på den nye station i Kalundborg. Lørdag eftermiddag blev den indviet, og rigtigt mange var mødt op.

Rigtige mange benyttede sig af det særtog som DSB, lørdag eftermiddag, havde sat ind fra Kalundborg station og til den nye Biotekbyen Kalundborg Øst station.

I 10 år har Kalundborg Kommune, Novo Nordisk og Novozymes ventet på at der kom en station på Stejlhøj. Nu er den der, og lørdag eftermiddag blev den indviet med taler, gullasch og underholdning for børn og voksne.

”Alle vores ud pendlere får også nye muligheder, for vi har etableret rigtigt mange parkeringspladser, og reserveret jord til endnu flere, altså man kan køre herud og sætte bilen fremfor at skulle finde en parkeringsplads i centrum,” sagde borgmester Martin Damm bl.a. i sin tale.

Togene begynder at køre til og fra den nye station i morgen søndag, og alle tog til og fra Kalundborg stopper ved Biotekbyen Kalundborg Øst. DSB forventer at omkring 200 passagerer dagligt vil bruge den nye station.

Også bybusserne vil køre til og fra den nye station, til glæde for både togpassagerer og folk som skal handle i området.

Det lokale band Pablo stod for underholdningen til de voksne mens Lille Nørd underholdte de mindste.

De mange som var mødt frem til indvielsen, blev tilbudt varm gullasch, øl og vand, og Spangsberg, som holder til på Stejlhøj, delte rundhåndet ud af flødeboller i det store telt som var sat op til lejligheden.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11698