AnnonceLuk annonce
Det fedeste job - der er også plads til dig

08-12-2018

Rikke Hockerup er dagplejer, og er ikke i tvivl om at det er det fedeste job. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere og flere forældre vælger at få deres børn passet i en dagpleje frem for en institution, derfor mangler Kalundborg Kommune flere dagplejere. Der afholdes informationsmøde om det at være dagplejer.

Kalundborg Kommune mangler dagplejere, og indkalder interesserede til et informationsmøde om jobbet som dagplejer torsdag d. 13. december.

”Flere og flere forældre vælger at få deres børn passet i en dagpleje frem for en institution, derfor kommer vi til at mangle dagplejere, og håber at vi kan finde nogen som finder jobbet spændende,” fortæller Asta Salomonsen, teamleder hos Kalundborg Kommune.

Kalundborg Kommune har omkring 80 dagplejere fordelt i hele kommunen, men specielt de 17 dagplejere ved Fjorden, som er området i midtbyen i Kalundborg og ud mod Raklev-Nyrup siden, mangler flere kollegaer, og dagplejer Rikke Hockerup, der har været dagplejer i godt 20 år, er ikke i tvivl om at det er det fedeste job.

”Det er et meget givende job, jeg elsker det. Det er de vigtigste år i barnets liv her fra 0 til tre år, det er her man ligger grundstenene til deres videre forløb i livet, det synes jeg er den fedeste opgave at have,” fortæller Rikke Hockerup, og fortsætter,

”Jeg har været ansat i både vuggestue og børnehave, men det her er et fedt job, det er et frit job, du bestemmer jo stort set selv din hverdag.”

På informationsmødet d. 13. december oplyses der om arbejdsforhold, løn, og om hvad der kræves for at blive dagplejer. Foruden repræsentanter fra Kalundborg Kommune, vil der også være to dagplejere til sted.

Informationsmødet afholdes torsdag d. 13. december fra kl. 18-20 i Kildehuset, Bredekildevej 23, Kalundborg. Der er ikke tilmeldingspligt til mødet, mere information hos teamleder Asta Salomonsen, på tlf. 20 34 37 60Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0