AnnonceLuk annonce
Meget mere end en blomsterbutik

02-12-2018

Tina Hansen, indehaver af Østervang Blomster i Høng, er helt klar til julehandlen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Julestemningen er i top hos Østervang Blomster på hovedgaden i Høng.

Kunderne kan kun komme i julestemning når man træder ind hos Østervang Blomster på Hovedgaden i Høng. Der er nisser, dekorationer, lys, slik og chokolade alle vegne, og så er butikken ellers mere end klar med alt hvad der hører julen til når man skal forkæle sig selv eller en man holder af.

Østervang Blomster er på ingen måde kun en blomsterforretning, men et eldorado af det bedste af det bedste, med en lang række af specialiteter, lige fra øl, Gin, lakrids, chokolade, flødeboller, marmelade, kaffe og the.

”Jeg kan jo godt lide rød jul, det skal ikke være nogen hemmelighed, men vi har mange kunder som fx kommer med specielle lys hvor vi så skal lave en dekoration der passer til, vi har også mange kunder som år efter år kommer med den samme skål eller fad, hvor vi så laver dekorationen, vi laver det som kunderne selv vil,” fortæller Tina Hansen, indehaver af Østervang Blomster i Høng.

Østervang blomster er også det perfekte sted hvis der skal findes en mandelgave, en gavekurv eller pynt til kirkegården, en flot dekoration eller en buket, selv pakke julekalenderen kan nås endnu, fx lækker vingummi fra Wally and Whiz, pakket i små poser i en lækker gaveæske.

”Vi laver alt fra bunden selv, lige fra at binde gran på halmkransen til adventskransen til dekorationer og kirkegårdes pynt”, siger Tina Hansen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0