AnnonceLuk annonce
Kom til eventyrlig Jul på landet

02-12-2018

Birkegårdens Haver er pyntet flot op med mere end 100.000 julelys. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Birkegårdens Haver i Tågerup inviterer til ’Eventyrlig Jul på landet’ med masser af julehygge, flotte julehaver, boder, julebutik, julecafé og aktiviteter for børn og familier. Der er åbent fredag, lørdag og søndag frem til og med den 16. december fra kl. 14-19. 

Siden uge 43 har alle mand i Birkegårdens Haver været i gang med at sætte julebelysning i buske og træer i bl.a. Den engelske have, som er flot pyntet kun med varme hvide lys.

Og Sandhaven, over for caféen, er pyntet i rødt og gyldent lys, og Meditationshaven er igen med helt hvide lys. Stort set alt julebelysning er nyt, da man sidste år valgte at sælge alt. Men det er så trist uden julen på Birkegården, og det synes gæsterne også, og har opfordret Birkegården til at holde åbent op til jul. Derfor er alle klar til at tage imod gæsterne, bl.a. er der sat mere end 100.000 lys op, så der venter et rigtigt flot syn når mørket sænker sig.

Jul for børn på Birkegården
Julen er børnenes fest, og det har altid stået medarbejdernes hjerter nær, at give børn en god oplevelse, når de besøger Birkegården. Derfor vil der i Juleladen igen være kreativ wokshop hvor børn bl.a. kan male en julekugle, der er også ram-en-klokke og det gode gamle Lykke-Julet er tilbage, hvor børnene kan dreje og være heldige at vinde en chokolade julemand. 

I Juleladen danses der også om juletræet, hvor efter julemanden deler godteposer ud til alle børn. Udenfor er der æselridning, familieskattejagt, sløjfejagt og dyrefodring. Gæsterne kan selvfølgelig selv hilse på alle de søde dyr både i Nissestalden og på dyreområdet, som i år er pyntet med lys i mange farver.

I den store Julelade er der et lille hyggeligt udvalg af alsidige boder. Boderne er ikke de samme hver weekend, så man kan komme flere gange og se noget nyt. I Juleladen kan der også købe gløgg og æbleskiver.
Julebutikken 
Butikken i Birkegårdens Haver er selvfølgelig også åben til jul. Og gæsterne kan også godt glæde sig, aldrig har der været så mange varer i butikken både rigtig fine julegaver, søde nisser og romantisk julepynt – men kom selv og se!
Julecaféen
Som altid kan der købes gløgg, æbleskiver og julemad i caféen. Man kan sidde inde i caféen eller på den lune terrasse, hvorfra gæsterne kan se den rød Julehave gennem ruderne.

Birkegårdens Haver er belliggende Tågerupvej 4 / Tågerup, Ruds VedbyKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0