AnnonceLuk annonce
Ny håndværkerbutik klar til åbning

26-11-2018

Würth er klar til at slå dørene op til deres nye butik i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

’Maks. 20 minutter til din nærmeste Würth butik.’ Det er målet for handelsvirksomheden Würth, som de seneste år har øget tempoet på udviklingen af deres butiksnet for professionelle håndværkere.
Nu er turen nået til Kalundborg, hvor Würth fra den tirsdag 4. december inviterer indenfor på Hareskovvej 15 J.

”Det har længe været et stort ønske for os at åbne en butik i Kalundborg,” fortæller Würths kædechef Rune Liljeroth, og fortsætter: ”Vi oplever Kalundborg, som et attraktivt område i rigtig god udvikling, og vi håber naturligvis, at vi med åbningen af vores butik kan være med til at understøtte dette, ved at komme tættere på vores kunder i Kalundborg-området.”

Würth Kalundborg indvies formelt tirsdag den 4. december kl. 12.00, men åbningen fejres både den 4., 5. og 6. december.

Würth rykker ind i det 350 kvadratmeter store lokale på hjørnet af Hareskovvej og Asnæsvej i Kalundborg, med en rigtig god beliggenhed i kommunens mest trafikerede kryds.

Det er Casa Danica som udlejer lokalerne til Würth, og lokalerne har gennemgået en omfattende renovering, og er nu klar til åbning af en helt ny butik i rækken af Würth butikker.

Maks. 20 minutter

”Vores kørende sælgere har gennem mange år haft et godt og tæt samarbejde med rigtig mange håndværksvirksomheder i Kalundborg-området, og for mange af dem er der ganske enkelt bare for langt til vores butikker i Slagelse og Roskilde. Tiden bliver mere og mere kostbar for vores kunder. Det gælder i Kalundborg og for vores kunder i hele landet, så vores mål er, at man skal kunne nå en Würth butik på maks. 20 minutter uanset, hvor man er i landet,” siger Rune Liljeroth.

I den ny håndværkerbutik vil kunderne kunne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram, faktisk mere end 5000 varenumre, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

For at sikre, at kunderne fra dag ét får service og vejledning i den rigtige Würth kvalitet, bliver man i butikken betjent af medarbejdere, som har erfaring fra Würths øvrige butikker, og har gennemgået en lang række kurser hos Würth. Det daglige ledelsesansvar varetages af butiksleder Kim Bo Poulsen.

Samme dag som Würth Kalundborg åbner, indvier Würth en butik i Hjørring, og virksomheden har dermed tæt på 30 butikker i Danmark. Ved udgangen af 2019 forventer Würth at have omkring 35 butikker.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0