AnnonceLuk annonce
Video: Mere end 800 til World Diabetes Løb

14-11-2018

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Novo Nordisk markerede i dag World Diabetes Day i Kalundborg, bl.a. med et motionsløb med mere end 800 deltagere, hvilket er rekord.

Hvert år d. 14. november markerer Novo Nordisk World Diabetes Day i Kalundborg. Traditionen tro var der arrangeret et motionsløb i samarbejde med KIF, med ruter på både fem og 10 km. og i år var feltet på hele 831 deltagere, det er ny rekord.

Alle pengene for at deltage i løbet går ubeskåret til Solglimt, der er et hjem for børn og unge med diabetes.

De mange deltagere blev varmet godt op på Torvet, inden de blev sendt afsted i hold, alt efter hvor langt der skulle løbes, dem som havde valgt ruten på fem kilometer, og dem var der godt 500 af, startede samtidig, et imponerende syn da de blev sendt afsted i mørket.

På Klostertorvet var det store telt opstillet med et væld af inspiration til et sundt liv, og for 250 børn var der mulighed for at få smurt en sund madpakke i samarbejde med Ubberup Højskole. Her stod børn og forældre i kø for at få både en madkasse, men også masser af sunde lækkerier.

I telktet var der også underholdning af youtube stjernerne Mika & Tobias. Se selvstændig historie - KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11542