AnnonceLuk annonce
Forsyningen skifter vandrør

14-11-2018

Entreprenøren er gået i gang med gravearbejdet onsdfag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Forsyning fortsætter renoveringen af vandrørene på strækningen fra Kåstrupvej 59 til Kåstrupvej 77, hvor vandrørene på begge sider af vejen skal udskiftes.

Der bliver gravet op i den ene side af vejen, men man håber fortsat, at det er muligt at udføre det meste af arbejdet i rabatten og grus-fortovet.

Midlertidig lysregulering 

For at undgå farlige situationer for både trafikanter og de folk der arbejder på vejen, etableres der en midlertidig lysregulering, i en kortere periode, da vejen er smal, og der er dårligt udsyn. Der er også en del trafik på strækningen, da det er indfaldsvejen til skolerne i Tømmerup.

Korte lukninger af vandet
Når gravearbejdet er i gang kan der forekomme korte afbrydelser af vandet. De berørte kunder i området modtager en sms-besked inden forsyningen lukker for vandet. På www.kalfor.dk, kan man tilmeldes sig forsyningens sms-service.

Kalundborg Forsyning er gået i gang med at grave, allerede i dag, onsdag, og hvis vejret tillader det, forventer man, at være færdig med arbejdet i begyndelsen af december.

Det er Raklev Smedevirksomhed A/S og Entreprenør Thomas Petersen ApS, der udfører arbejdet i Kåstrup.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0