AnnonceLuk annonce
God mad både på kroen og ud af huset

07-11-2018

Indehaver af Reersø Kro, Jens Nielsen, er klar til at forkæle gæsterne med hjemmelavet julefrokost. 

Af Jens Nielsen

Julen er vores mest traditionsrige højtid, og med til julen hører julefrokosten. Her samles familie, venner og firmaet til hygge og god mad sammen med øl og en kold snaps.

På Reersø Kro går historien over 300 år tilbage, og i den autentiske krostemning er indehaver og personale klar til at tage imod gæsterne, som vil hygge sig i forbindelse med julen.

Men først skal der lige afvikles Mortens aften nu på lørdag, hvor indehaver af Reersø Kro, Jens Nielsen serverer den tradittionsrige mortens and med m 1/2 æble, rødkål, brunede og hvidekartofler samt andesauce.

Reersø Kro har også en god traditionel julefrokost på menuen med bl.a. sild, røget laks, røget ål, andesteg, flæskesteg og selvfølgelig ost og risalamande.

”Vi har en julefrokost med nogle gode ting, bl.a. røget ål, det er ikke ret tit man ser det mere,” fortæller Jens Nielsen, som serverer julefrokosten helt ned til to personer, men der er også mulighed for at få maden leveret hjemme eller i firmaet hvis der bare er tale om mindst 10 kuverter.

”Vi har ingen egentlige julefrokostdage med musik og dans, modsat serverer vi julefrokosten hver dag, og vi har mange firmaer som tager deres kunder med til Reersø og får en hyggelig frokost,” siger Jens Nielsen

2. juledag

En af de helt store dage på Reersø Kro er 2. Juledag, her er den gamle kro klar med en stor buffet med hjemmelavede retter som passer til julen.

Rigtigt mange familier og venner mødes på Reersø Kro 2. Juledag, en fast tradition som trækker fulde huse.

Nytårs menu ud af huset

Når 2018 rinder ud, skal der selvfølgelig god mad på bordet. Reersø Kro har i år sammensat en menu ud af huset, bestående af Tapas tallerken med fisk og kød. Oksemørbrad og braiseret boeuf onglet, spidskålspakke m rodfrugter, jordskokpurè, kartoffelfondant og svampesauce, og is roulade med frugtcoulis til dessert.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0