AnnonceLuk annonce
Frækt pengetransportkup opklaret

07-11-2018

Sidst i maj blev en chauffør fra en pengetransport udsat for et frækt tyveri. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

Fire personer er onsdag morgen anholdt efter det frække pengetransportkup i Ubby, som fandt sted tilbage i maj måned, hvor en person ventede på loftet over en hæveautomat.

Midt- og Vestsjællands Politi anholdt i morges kl. 04.59 fire personer, tre mænd og en kvinde, alle fra Kalundborg området. De blev sigtet for tyveri af særlig grov beskaffenhed.

Baggrunden for anholdelserne er en sag fra Torvet i Ubby, tilbage fra d. 29. maj 2018 kl. 11.39, hvor en mand brød igennem taget ind til Real Mægleren, der har en pengeautomat stående.

En pengetransport kom til stedet for at fylde automaten, og lige efter skete tyveriet. Gerningsmanden fik et pengenet med et kontantbeløb op via loftet og videre ud på taget, hvorefter han forsvandt fra stedet på en damecykel.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden hændelsen efterforsket sagen, der førte til at politiet i dag kunne sigte og anholde de fire personer. En 26-årig mand og en 46-årig kvinde blev løsladt ved middagstid efter at have afgivet forklaring. De er fortsat sigtet i sagen.

To mænd, en 53-årig og en 25-årig, blev ved middagstid fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Retsmødet foregik for lukkede døre.

Retsmødet er netop afsluttet, og de to mænd blev varetægtsfængslet i fire uger frem til d. 4. december 2018, idet retten fandt, at der var begrundet mistanke mod dem begge.

Se også: Frækt røveri mod pengetransportKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0