AnnonceLuk annonce
Stort gratis ABBA show

31-10-2018

ABBAcz giver to gratis koncerter torsdag i Høng Centret.

Af Jens Nielsen

Høng Centret har 30-års fødselsdag og det fejres bl.a. med en gratis koncert med coverbandet ABBAcz, torsdag eftermiddag og aften.

Det er 30 år siden at Høng Centret slog dørene op for første gang, sådan en mærkedag skal selvfølgelig fejres, derfor er der fest i Høng Centret med masser af arrangementer og gode tilbud i butikkerne fra i morgen torsdag, og til og med søndag. De fleste af centrets butikker har 25% på stort set alle varer.

Stort ABBA show

Fødselsdagsfesten starter i morgen torsdag med hele to ABBA koncerter, som kan opleves helt gratis.

Når coverbandet ABBAcz fra Tjekkiet går på scenen i Høng Centret, er det næsten, som om Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid er tilbage. Iført originale kostumer og med original koreografi leverer ABBAcz et show i topklasse.

Den første koncert er kl. 16 i Høng Centret, og igen kl. 19 går ABBA kopierne på scenen igen, begge gange er koncerten på 45 minutter.

”Det bliver et show i verdensklasse, og man kan både lytte, synge med, og danse, faktisk er det et af vores største arrangementer nogensinde,” fortæller Mogens Gyldenvang fra Høng Centret.

Lørdag serveres der lagkage og kaffe til kunderne kl. 11.30 og søndag kan man opleve de dygtige gymnaster fra Høng Gymnastikforening. De optræder både kl. 11.30 og kl. 12.30.

Søndag er der også mulighed for at få en rigtig Rasmus Klump pandekage, men først skal der gættes på hvor mange pandekager der er i stakken. Den heldige vinder kan gå hjem med et gavekort på 500 kr. til Høng Centret.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0