AnnonceLuk annonce
Den populære tv-vært Anders Agger kigger forbi 

31-10-2018

Anders Agger besøger Buerup Forsamlingshus. Foto: Mingo Nørager.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Anders Agger rejser rundt i hele Danmark, men nu kommer han også til Buerup Forsamlingshus tirsdag den 27. november.

Her leder han efter forskelligheder og fællesskaber. Måske er det derfor, han har takket ja til at komme til Buerup Forsamlingshus. Buerup forsamlingshus og Projekt Liv I Forsamlingshusene har tirsdag d. 27. november sat rammerne til hyggelig fællesspisning med start kl. 18, og kl. 19.30 indtager Anders Agger scenen. 

Den populære tv-vært

Anders Agger behøver ikke den store præsentation. Han er kendt fra sin mangeårige optræden på tv, hvor han med stor indlevelsesevne og empati møder folk fra hele Danmark. For tiden er han aktuelt på DR1 med udsendelserne "Indefra med Anders Agger". 

"Sømanden, Helmig og Heavy Agger"

Foredraget i Buerup Forsamlingshus har Anders Agger valgt at kalde for "Sømanden, Helmig og Heavy Agger", og er et personligt medie-foredrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger vil fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til DR1 og DR2. Han vil føre tilhørerne ind i kulissen til de seneste seer-succeser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe. Anders Agger vil fortælle om tvivlen og de mange etiske overvejelser, når man går helt tæt på. 

Forsamlingshusene er lokalsamfundets kulturhuse. Projekt "Liv I forsamlingshusene" er et samarbejde mellem Kalundborg Kommune og forsamlingshusene. I et samarbejde udvikles en række tilbud fyldt med kulturelle oplevelser af forskellig art.

At Anders Agger er utrolig populær, er der tingen tvivl om. Da Kalundborg Biblioteker i august udgav arrangementskataloget, hvor projekt Liv I Forsamlingshusene har et afsnit, blev Buerup Forsamlingshus samme dag kontaktet af ivrige billetkøbere. Via www.kalundborglif.dk kan man se flere arrangementer i forsamlingshusene, eller man kan hente et arrangementskatalog på et af Kalundborg Biblioteker. Billetterne til fællesspisning er allerede revet væk. Men Buerup Forsamlingshus skabt plads til ekstra 50 tilhørere, der kan møde op til foredraget kl. 19.30. Ønsker man at booke foredragsbillet til tirsdag d. 27. november kl. 19.39, kontakt da Buerup forsamlingshus på mail dalskov@mail.dk eller sms: 3059 6114. Der betales ved tilmelding via bankoverførsel: Danske bank 9570-11488064. Tildeling af billetter foregår efter " først-til-mølle princippet". Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0