AnnonceLuk annonce
Video: Det fand’me uhyggeligt

30-10-2018

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Den mest uhyggelige butik i Kalundborg er helt sikkert Ecig på Slagelsevej, her er der pyntet op til halloween efter alle kunstens regler.

Når kunderne træder ind af havelågen hos firmaet Ecig på Slagelsevej i Kalundborg, er det første som møder dem et gravsted med et skellet som stikker op af jorden, ved siden af trappen står to kranier og når man bevæger sig ned af trapperne og ind i den lille butik, hvor der sælges alt i e-cigaretter og tilbehør, så er det som at komme ind i en hule i en helt anden tidsalder.

Overalt har indehaver Jonas Bast Hansen pyntet op til halloween med de mest skrækindjagende figurer, de fleste med uhyggelige lyde.

Det er tredje år at Jonas pynter butikken op i forbindelse med haloween, og hvert år er der lige kommet lidt ekstra til, fx er en af årets nyheder en slange som hugger når man rækker ud efter en flødekaramel i skålen på disken.

”Kunderne synes det er hyggeligt, og jeg har selv lidt sjov med at pynte op og finde nye uhyggelige figurer,” fortæller Jonas Bast Hansen, som også selv kan mødes udklædt med en grum maske.

Den uhyggelige butik på Slagelsevej kan opleves mandag, onsdag og fredag fra 16-18 og lørdag fra 10-12.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11420