AnnonceLuk annonce
Familiekoncert med smil på læben og sved på panden

30-10-2018

Af Jens Nielsen

Hele familien inviteres til en spændende koncert søndag d. 11. november hvor arrangørerne lover smil på læben og sved på panden.

Svøbsk er kendt for at skabe en helt fortryllet stemning og spiller vild og forførende dansk folkemusik i himmelsk nutidig form. Violin, harmonika, klaver og tromme. - Hvor andre sart stryger deres violin og guitar, pisker Svøbsk vilde folkedanse ud af deres instrumenter. Polkaer og valse fulde af danselyst. Ind imellem rasende hurtigt og så igen fulde af blide følelser.

Søndag d. 11. november kl. 14 inviteres der til familiekoncert for børn mellem 3 og 10 år på Musisk Skole i Kalundborg, hvor Svøbsk står på scenen i en lille time.

En svøbsk er egentlig en bestemt type folkedans, hvor man snurrer rundt og rundt svøbt i tæt omfavnelse, til man bliver helt ... nå ja … svøbsk,” - fortæller børnekulturkonsulent Søren Vind.

De fire musikere turnerer land og rige rundt og også i Norge, Sverige og Tyskland. De spiller til festivaler, høstballer og skole- og familiekoncerter. 

Søndagens familiekoncert er arrangeret i samarbejde med Levende Musik i Skolen og Kalundborg Kommunes Koncertudvalg. 

Arrangøren Søren Vind lover, at man går hjem fra Svøbsk-koncerten med et smil på læben, sved på panden og ømme dansefødder.

Billetter kan købes ved indgangen, læs mere, klik her

Næste gang der er familiekoncert, er det med Rosa & Rouladebandet. Det er den 25. november, og billetsalget er i fuld gang på kalundborgbib.dk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0