AnnonceLuk annonce
Lokal international virksomhed løb med Initiativpris

29-10-2018

DI Vestsjællands Initiativpris, fra venstre, Steen Søgaard, formand for DI Vestsjælland, borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune og adm. direktør Christian Bring, Crispy Food A/S. Foto: Dansk Industri.

Af Jens Nielsen

Lokal international morgenmadsvirksomhed rammer tidens trends og løber med DI Vestsjællands Initiativpris.

Vil man finde tidens trend inden for morgenmad, så kom til Gørlev. For man skal stå tidligt op for at kunne følge med morgenmadsvirksomheden Crispy Food, når det gælder om at ramme kundernes ønsker til smag og ”convenience-on-the-go” (co-on), eller på dansk – ”bekvemmelighed på farten”. Flere og flere spiser morgenmad på farten, og især Crispy Foods forståelse for den trend har nu skaffet dem nu DI Vestsjællands Initiativpris.

Den fornemme initiativpris blev uddelt på Chrispy Food, Blommeskoven i Gørlev, mandag formiddag, hvor adm. direktør Christian Bring, Crispy Food A/S fik overrakt det flotte diplom af Steen Søgaard, formand for DI Vestsjælland.

”Man kan roligt sige, at Crispy Food langt fra er en typisk vestsjællandsk virksomhed. Her i lille Gørlev er de dygtige til at udvikle nye produkter i tæt samspil med deres kunder. Og de er super skarpe til at ramme tidens morgenmadstrends. Og når man samtidig som Crispy Food forstår at omsætte sin kundeinnovation til konkrete produkter og mersalg – så fortjener virksomheden fuldt ud årets Initiativpris,” sagde formanden for DI Vestsjælland Steen Søgaard, der er imponeret af den mindre, men voksende og meget internationalt orienterede virksomhed i Gørlev.

Adm. direktør i Crispy Food Christian Bring er glad for den store anerkendelse, som DI Vestsjælland Initiativpris er udtryk for.

”Vi stolte over at modtage Initiativprisen som en erkendelse af den positive udvikling, vi har oplevet. På Crispy Food er vi dygtige til at lave knasende, sprød morgenmad til hele Europa. Vi er helt fremme i superligaen som leverandør af toplåg til yoghurt eller dessertbægre med knas eller andet guf til morgenmad, mellemmåltid eller dessert. I branchen hedder de ”topcupper”, som vi med stor variation af indhold af mysli og granola sælger til verdens førende mejerigiganter,” fortæller Christian Bring.

Stolte og dygtige medarbejdere er grundlaget for succes

Crispy Food blev grundlægt i 1983 i Korsør med fokus på fiberkost. Virksomheden flyttede til Gørlev først i 90’erne og her er succesen udviklet.

”Vi har her i Gørlev utroligt dygtige, positive og loyale medarbejdere i hele produktionen – de er nøglen i den kundedrevne innovation, som vi lever af. Vores udviklingsafdeling er unik til nytænkning i tæt samarbejde med mejerierne. Og igen har vi dygtige folk i produktionen, der kan gribe de gode ideer og omsætte dem til konkrete produkter. Ja – uden gode lokale medarbejdere var vi ikke kommet hertil,” siger Christian Bring.

I dag producerer Crispy Food mellem halvandet og to tons granola i timen i en 28 meter lang ovn. Morgenmadsprodukter og Top Cup sælges til mejerier og andre fødevareleverandører rundt om i verden.

Med DI Vestsjællands initiativpris 2018 er Crispy Food A/S en af i alt 19 kandidater til DI’s nationale Initiativpris, som uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i 2019.

Fakta om Initiativpris 2018

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds.

Det er bestyrelsen i den pågældende regionalforening, der udpeger modtager af Initiativprisen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0