AnnonceLuk annonce
Billedserie: Guldfest for ´damerne´

28-10-2018

Årets tema var guld, og det var der flere som fulgte. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

’Damefrokosten 2018’ i Tømmeruphallen, lørdag aften, blev igen en stor succes for Tømmerup Gymnastik og Ungdom (TGU). I år var temaet guld.

De ’tøser’ kan det med at feste, det er der ingen tvivl om. Dette års udgave af ’Damefrokosten’ i Tømmeruphallen lørdag aften havde omkring 250 deltagere af det kvindelige køn som slog sig løs med fest, god mad, musik og ikke mindst dans på stole og borde.

En række af herremedlemmerne fra TGU, iført helt sort tøj og guld butterfly, tog imod da gæsterne ankom til Tømmeruphallen, herefter blev de ført frem til deres bord, og inden maden var der mulighed for at få taget et gruppebillede sammen med veninderne.

I år var festens tema guld, og mange af deltagerne havde fulgt opfordringen og iført sig guldkjole, der var rigtigt mange guldsmykker og enkelte havde sågar ’guldhår’.

Jimmy Sørensen var igen i år aftenens konferencier, og der gik kun ganske kort tid før han fik de mange kvinder op og stå på stolene, ingen tvivl om at de mange deltagere var kommet for at få en fest i højeste gear.

Festen foregik som altid i Tømmeruphallen hvor Tømmeruphallens Cafeteria var klar med maden, en lækker buffet, og efter maden var der konkurrencer, kølige drinks og dans og musik fra DJ Sommer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0