AnnonceLuk annonce
Satte ild til sin seng

25-10-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går aftes fik politiet en anmeldelse om brand via alarm 112. Brandvæsnet var sendt til Finderuplund i Høng, der er et botilbud for personer med psykiske lidelser. Her havde en 59-årig mandlig beboer sat ild til sin seng. 

For ca. en måned siden var Vestsjællands Brandvæsen til udrykning samme sted, og af samme årsag, da en 59-årig mand også her havde sat ild til sin dyne. 

En medarbejder havde forsøgt at slukke branden med en pulverslukker, men det var ikke lykkedes. Brandvæsnet fik slukket branden, før den nåede at brede sig til andre værelser. Sengen udbrændte, og værelset blev tilsodet, men ingen personer kom til skade ved branden. 

Den 59-årig psykisk uligevægtige mand blev sigtet for forsætlig brandstiftelse, og overdraget til fornøden omsorg af personalet på bostedet, ligesom tilfældet var sidst Brandvæsenet var kaldt ud til ildebranden i sengen.

”Vi snakker selvfølgelig situationen igennem med personalet på stedet, men de har gjort, hvad de kunne, bl.a. har de også fået alle personer ud af bygningen osv. Så der er ros til dem. Problematikken er jo, at der er tale om en mand med psykiske lidelser, så det er svært,” siger Jan Clausen, der er indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0