AnnonceLuk annonce
Babysvømning er nu en mulighed

25-10-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På søndag og fire uger frem får babyer og deres mødre eller fædre mulighed for at pjaske rundt i varmtvandsbassinet på Synscenter Refnæs i Kalundborg.

Mødrehjælpen i Kalundborg og Event Kalundborg er gået sammen om et babysvømmehold i svømmehallen på Synscenter Refnæs i Kalundborg.I første omgang kommer babysvømningen til at foregå to gange dagligt i fire uger - de næste fire søndage, dvs. til og med søndag den 18. november.

Der er åbent for tilmelding mandag til torsdag inden hver event, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Det er kun muligt at tilmelde sig fra gang til gang, så alle mødre/fædre har en chance for at deltage. 

”Vi prøver fire gange af til at begynde med, men vi kan allerede nu se, at interessen er meget stor, og vi håber derfor på en omgang mere i det nye år. Eller på sigt at kunne gøre det fast, men vi ved jo endnu ikke helt, hvilke midler vi har,” fortæller Laura Deigaard Sørensen, fra Event Kalundborg.

Mødrehjælpen og Event Kalundborg indgik et samarbejde på baggrund af henvendelse fra Event Kalundborg til Mødrehjælpen.

”Det begyndte vel med, at jeg sad sammen med min mødregruppe, og vi fik forskellige idéer til, hvad man kunne lave af aktiviteter med babyer. Der er jo allerede en masse, men meget af det ligger langt væk. Det kunne være fedt at kunne samle det hele lidt mere centralt,” siger Laura Deigaard Sørensen, der i samme ombæring roser Mødrehjælpen i Kalundborg for deres store opbakning.

”Jeg er jo med i Event Kalundborg, og snakkede i den for forbindelse med Inge Berg Hansen, der er formand for Mødrehjælpens bestyrelse. Hun var åben over for vores idéer, og fik sat det i gang. Dermed får nogle af de kvinder, der måske ellers ikke ville komme til babysvømning også muligheden.”

På de nye babysvømmehold er der pt. plads til 7 børn og 7 voksne. Udover babysvømning, er der også en lang række andre tiltag på vej fra Mødrehjælpen i Kalundborg, såsom babymassage.

Tilmelding sker på Event Kalundborgs Facebookside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0