AnnonceLuk annonce
God mad til jul og nytår

24-10-2018

Kim Nielsen er klar med julebuffet og nytårsmenu. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kim Nielsen er indehaver af Kim Kok i Ubby, og han har i 19 år stået i spidsen for køkkenet i Ubby Forsamlingshus, hvor der dog ikke er meget forsamlingshus over maden. Nu er Kim Nielsen og hans team klar med julebuffeten samt nytårsmenuen.

Kim Nielsen har i 19 år været forpagter af køkkenet i Ubby Forsamlingshus. Han har allerede lukket for flere bestillinger den 1. december, så overvejer man at få mad til julefrokosten eller nytårsmenu fra Kim Kok i Ubby, er det nok snart tid til at bestille.

Julebuffet og nytårsmenu

Kim Kom Ubby har en traditionel julebuffet, og derudover en nytårsmenu på programmet til december. Nytårsmenuen henter man selv, ligesom man selv skal færdiggøre maden hjemme.

”Vi forbereder det hele, men man skal fx selv stege bøffen, lige inden, man skal spise osv.,”siger Kim Nielsen. 

Kim Nielsen er udlært som kok i 1981 på Fiskehusets Restaurant Gl. Strand, og har siden været ansat på flere førende restauranter såsom Hilton Hotel i Sydney, Rungsted Kro, Admiral Hotel, Hotel Kong Frederik, Søllerød Kro, Balkonen i Tivoli og Restaurant Prag.

”Siden 1999 har jeg drevet Ubby Forsamlingshus med stor succes. Nogle af grundene til vores succes er bl.a., at vi kun bruger friske råvarer, er meget kvalitetsbevidste, og virkelig sætter en ære i, at varen præsenteres indbydende,” fortæller Kim Nielsen.

Nytårsmenuen består af:

Forret​

  • Røget Laksetatar anrettet med salat, rødløg, kapers, kaviar, appelsin og dild. Hertil serveres hjemmebagt brød​.

Hovedret

  • Saftig bøf af oksefilet (min. 220 gram)
  • Karl Johan sauce, smørstegte kartofler og ristet grønsager.

Dessert

  • Chokolade fondant med hindbær sauce. Frisk frugt og citronmelisse.

Læs evt. mere om julebuffet, nytårsmenu m.m. på www.kimkok.dk

​Ubby Forsamlingshus fylder i øvrigt 100 år i 2019, og man er derfor ved at forberede forskellige aktiviteter. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0