AnnonceLuk annonce
Både traditionelt og alternativt til jul

20-10-2018

Julie Kjærulff og Simon Wittrock fra Restaurant Gisseløre. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Inden længe står julen for døren, og det er den højtid, der er vores mest traditionsrige - og med til jul og traditioner hører julefrokosten. Det er her familie og venner samles til dansk hygge, øl og snaps og ikke mindst god mad. Det gør man også på Restaurant Gisseløre i Kalundborg, som har flere forskellige løsninger på god mad.

Hvert år tager rigtig mange mennesker af sted til julefrokoster, når julen nærmer sig. Vi mødes med kollegaerne, med familien eller med gode venner for at nyde god mad i festligt lag, og netop muligheden for den gode mad, kan opleves flere steder i byen. På Restaurant Gisseløre i Kalundborg er der julebuffet fra onsdag til søndag, med start d. 7. november, dog på bestilling. Julebuffeten er for selskaber af min. 15 kuverter. Men der er også mulighed for at få julemad, selv om man fx kun er to personer.

Hos Restaurant Gisseløre kan kunderne vælge mellem flere løsninger, lige fra en a la carte juleanretning som serveres ved bordet af fire gange, og til flere forskellige julebuffet, både det traditionelle med sild, steg, tarteletter, medisterpølse, ost og risalamande, men restauranten kan også tilbyde en alternativ julefrokost som anrettes på buffet.

Her finder der lækre retter som fx, Røget sild med rå løg og æggeblomme, Sennepssild med kogte æg, Rugmelsstegt rødspættefilet med sauce tatar, Confiteret andelår med pocheret pære, Braiseret svinekæbe med selleri puré og syltet blomme, Enebærstegt krondyr med svampestuvning, og til sidst, Gorgonzola med flydende honning og smørstegt rugbrød, og Kirsebær cheesecake.

Nytårsmenu - uden stress

Udover julefrokostmenuen har Restaurant Gisseløre også en nytårsmenu – ud af huset. Nytårsmenuen er sammensat således, at der bliver et minimum af arbejde og opvask, og man dermed kan nyde aftenen sammen med sine gæster. Med menuen følger også en let udførlig fremgangsmåde.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0