AnnonceLuk annonce
Voldsmænd truede og smadrede biler

17-10-2018

En mand fik smadret ruderne i sin bil i Ubby. Privatfoto

kontakt@tv-kalundborg.dk

I går eftermiddags var to mænd voldelige over for flere mennesker i Eskebjerg og Ubby.

Kl. 17.17 anmeldte en mand, til Midt- og Vestsjællands Politi, at han stod ude ved vejen i Eskebjerg, da en personbil passerede med høj fart. Han kiggede efter bilen, hvilket fik føreren til at bremse kraftigt op. Føreren og en passager fra bilen steg ud, og løb efter anmelderen, medens de truede ham verbalt. 

Anmelderen løb ind i sit hus og låste døren, hvorefter mændene fra bilen knuste ruderne og kastede en tung genstand fra en trailer mod anmelderens bil. Herefter kørte de to mænd fra stedet i bilen, som politiet ikke fandt trods eftersøgning i området.

Kl. 18.26 anmeldte to mænd på hhv. 37 og 71 år fra Ubby, at de begge på et tidspunkt mellem kl. 16 og 17 var blevet udsat for vold af to aggressive mænd i en bil. Den 37-årige havde på Hovedgaden set en lyseblå personbil køre med høj fart, hvilket fik ham til at ryste på hovedet. De to mænd i bilen standsede, steg ud og gik i retning mod den 37-årige, som kørte fra stedet i sin bil. De to mænd fulgte efter, indtil den 37-årige standsede ved den 71-åriges bopæl. De to stod igen ud, men var bevæbnet med et jernrør, som de truede de to mænd med. Herefter knuste de flere ruder i den 37-åriges bil, og den 37-årige fik et slag i ansigtet, og den 71-årige fik en mindre kvæstelse på sine ene hånd. 

De to mistænkte blev beskrevet som: A: mand, 20-25 år, 180-185 cm høj, skaldet og med tatoveringer, iført en rød bluse; og B: mand, 20-25 år, 180-185 cm høj, skaldet og med tatoveringer, iført mørkt tøj. 

De var kørende i en lyseblå personbil formentlig af mærket Daihatsu Charade.

Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg arbejder ud fra en formodning om, at der kan være tale om samme bil, og med de samme to mistænkte mænd i begge episoder. Personer, der kan bidrage med oplysninger til identifikation af mændene, kan henvende sig til politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0