AnnonceLuk annonce
Halloween-fest med udklædning, musik og god mad

16-10-2018

Af Jens Nielsen

Stor Halloween fest på Starbowl, lørdag d. 27. oktober, med udklædning, uhyggelig hygge, dans, god mad og bowling.

Event Kalundborg er klar med den helt store Halloween-fest lørdag d. 27. oktober fra kl. 17, hos Starbowl i Elmegade.

Her bydes der på masser af uhyggelig hygge, god mad fra Meny, og en DJ vil fyre op under musikken, samtidig er der selvfølgelig også mulighed for at bowle.

Udklædningen er påkrævet og der er selvfølgelig præmier til bedste udklædning, oplyser arrangørerne.

”Vi håber meget på at folk vil være med til at fejre Halloween. Der bliver buffet med god mad fra Meny, dem der vil bowle kan gøre det, der bliver plads til at hygge og snakke, og så kommer der en DJ som vil fyre op for musikken på 1. salen i bowlingcentret,” fortæller Grit Rielgels Jørgensen fra Event Kalundborg.

Meny Kalundborg sørger for en lækker buffet, der består af:
Rosastegt oksefilet, Letrøget unghanebryst, Svinemørbrad m/ ramsløg, Flødekartofler, Smørstegte kartofler vendt i persille, Sprød hvidkålssalat med æbler, ananas og nødder, Grøn salat med urtedressing, brød og smør.
Der skal også gemmes plads til desserten, som består af en lækker brownie m/lime creme & bær.

Event Kalundborg er en sammenslutning af frivillige unge, der arrangerer events for folk i alle aldre i Kalundborg Kommune, med fokus på at få lidt mere kultur til Kalundborg.

Event Kalundborg er støttet af Kalundborg Kommune og er sat i gang med fokus på arrangementer for ny-tilflyttere, men Halloween-festen er for alle over 18 år, som har lyst til at feste.

Billetter til halloween-festen kan købes hos Meny på Nørre Allé i Kalundborg.

Det var Event Kalundborg som stod bag arrangementer Zulu sommerbio sidste sommer og de arrangerer også brætspilsaftener, popquiz, og der arbejdes i øjeblikket på et flødebollekursus.

Læs mere om Event Kalundborg - KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0